Akmeņasaris ar rozmarīnu un ķiplokiem

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 akmeņasaris
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1 citrons
  • Rozmarīna zariņi
  • Bazilika lapas
  • Olīveļļa
  • Jūras sāls
  • Folija

Pagatavošana

25 min.
  1. Akmeņasari izķidā un sapilda ar citrona šķēlēm un dažiem rozmarīna zariņiem. Foliju nosmērē ar eļļu un uzliek zivi. Ar nazi iegriež zivī 5 iegriezumus no katras puses. Virsū liek bazilika lapas, rozmarīnu un plānās šķēlēs sagrieztu ķiploku. Visu apslacina ar olīveļļu, izspiestu citrona sulu un apkaisa ar jūras sāli. Zivi cep apmēram 15 min., 200 °C. Akmeņasari pasniedz ar rīsiem un dārzeņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi