Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Akmeņasaris ar rozmarīnu un ķiplokiem

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 akmeņasaris
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1 citrons
  • Rozmarīna zariņi
  • Bazilika lapas
  • Olīveļļa
  • Jūras sāls
  • Folija
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Akmeņasari izķidā un sapilda ar citrona šķēlēm un dažiem rozmarīna zariņiem. Foliju nosmērē ar eļļu un uzliek zivi. Ar nazi iegriež zivī 5 iegriezumus no katras puses. Virsū liek bazilika lapas, rozmarīnu un plānās šķēlēs sagrieztu ķiploku. Visu apslacina ar olīveļļu, izspiestu citrona sulu un apkaisa ar jūras sāli. Zivi cep apmēram 15 min., 200 °C. Akmeņasari pasniedz ar rīsiem un dārzeņiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīta vistas fileja ar sieru un tomātiem

Pildīta vistas fileja ar sieru un tomātiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA