Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Akmeņasaris brendijā

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 akmeņasari
  • 50 ml brendija
  • Svaigas fenheļa šķēles
  • Žāvētas dilles
  • Olīveļļa
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Izķidātus akmeņasarus sapilda ar žāvētām dillēm. No ārpuses ierīvē zivi ar sāli un pipariem. Ar nazi iegriež zivīs, no katras puses, vairākus diagonālus iegriezumus. Iesmērē tās vietas ar olīveļļu un liek zivis uz restēm. Cep aptuveni 20 min., 350 °C, ik pa brīdim apgriežot zivi un iesmērējot ar olīveļļu. Uz šķīvja izkārto svaigas fenheļa šķēles un virsū liek akmeņasari. Virsū uzlej siltu brendiju un aizdedzina. Kad liesmas nodzisušas, zivi pasniedz ar svaigiem dārzeņiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Augusta siera kūka

Augusta siera kūka

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA