Akmeņasaris brendijā

Sastāvdaļas

  • 2 akmeņasari
  • 50 ml brendija
  • Svaigas fenheļa šķēles
  • Žāvētas dilles
  • Olīveļļa
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

40 min.
  1. Izķidātus akmeņasarus sapilda ar žāvētām dillēm. No ārpuses ierīvē zivi ar sāli un pipariem. Ar nazi iegriež zivīs, no katras puses, vairākus diagonālus iegriezumus. Iesmērē tās vietas ar olīveļļu un liek zivis uz restēm. Cep aptuveni 20 min., 350 °C, ik pa brīdim apgriežot zivi un iesmērējot ar olīveļļu. Uz šķīvja izkārto svaigas fenheļa šķēles un virsū liek akmeņasari. Virsū uzlej siltu brendiju un aizdedzina. Kad liesmas nodzisušas, zivi pasniedz ar svaigiem dārzeņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi