Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
10
Jaunākie Vecākie
i
ilze
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es visu sajaucu, atstāju uz 12 st., tad pildu burkās un turu ledusskapī vai zemā aukstā pieliekamajā.
Forši gurķīši:))))
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Laura
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es šito pameģinaju, sinepju vieta spilvas ( kečupu ar vistas kaju ), man jau skita pat labak garšoja, jo sinepes nav domatas man :D
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
g
gita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ļoti laba recepte,pamēginiet...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Maruta Grīnberga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Laba recepte! Iesaku pamēģināt!
Kad gurķu sasulojušies, liku burciņās , pārlēju ar suliņu, vākus virsū un 20 min. karsēju 90*t.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Laura
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man šķita vienkaršāk, ka vāra visu katlā un tad krāmē burkās un vako ciet :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
G
Gurkjene
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es parasti šos salātus gatavoju lielā bļodā-sajaucot visas sastāvdaļas, nolieku uz kādu stundu, lai sasulojas, tad pildu burkās un karsēju minūtes 15-20. Parasti ievelkoties salātiem stiprums nedzudz zūd, tāpēc katram pašam jāpiešaujas kā labāk garšo:D
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Laura
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
man pietika ar 3 stundam, dikti stipri sanāca, nakamo porciju taisiju biku švakāku, lai pašai ar tiek :D
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
ilze
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
es pats labaakais pirms guleetieshanas visu sataisu un atstaaju uz nakti. no riita sulas ir tik daudz kad pat paarklaajushies visi gurki........
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Laura
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
man pec stundas javāra, ta manīs kas sanāks :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
e
elina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
es taisu tiesi tadus pasus, tikai gurkus nemizoju.. nu man jau garso..tikai stiprakus prasas neka standarta recepte, tapec ari taisu stiprakus. un vismaz man no tas 1gl skidruma ir par maz, tapec leju pusotru vai pat2, ja negribas gaidit.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konservējumi

Jaunākās receptes