Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Šokolādes kūciņa

Šokolādes kūciņa

FOTO: Kate Nītiņa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g Cepumu "Gullon Tea Biscuits" 2 paciņas
  • 75 g kakao pulvera
  • 250 g margarīna
  • 75 g cukura
  • Kafija
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Sagatavo ļoti stipru kafiju un atdzesē to.
  2. No izkausēta margarīna, kakao un cukura pagatavo šokolādes masu.
  3. Ņem pa vienam cepumam, iemērcē atdzesētā kafijā un liek uz pamatnes.
  4. Izkārtotos cepumus pārklāj ar šokolādes kārtu, jo vairāk kārtu, jo lielāki kumosi.
  5. Liek kūku leduskapī savilkties.

    Lai labi garšo!
    Liek kūku leduskapī savilkties.

Lai labi garšo!

    FOTO: Kate Nītiņa

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Puravu zupa

Puravu zupa

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas