Sākums > Receptes > Brokastis

Pildītie krabju pirkstiņi

2010. gada 8. augusts
Foto: Līga Kiseļova
Pagatavošana
30 min
1. Krabju pirkstiņus kārtīgi atsaldē. Atrod galu, ar kuru beidzās satītais rulītis. Galvenais uzdevums ir uzmanīgi no nūjiņas atritināt tādu kā paklājiņu, lai varētu piepildīt nūjiņas. Tas prasa nedaudz pacietības, bet tas ir tā vērts.
2. Sarīvē sieru un sasmalcina dilles, ko kopā sajauc.
3. Uz krabja "paklājiņa" pie maliņas noliekam iepriekš iegūto siera masu un smuki satinam atpakaļ rulītī. sieru liekam tik daudz iekšā cik nu sirds kāro, tika itā lai paklājiņš nesaplīstu.
4. Jauniegūto "pirkstiņu" apvīļājam rīvmaizē un cepam uz sakarsētas un ieeļļotas pannas līdz tas ir smuki apcepies, zeltīti brūns un siers ir iskusi. Cept uz mazas uguns.
5. Lieliski garšo ar majonēzi, krējumu.
Uz augšu