Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Kabači ar garnelēm

Kabači ar garnelēm

FOTO: Eseni

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 3 jaunie kabači
  • 400 g attīrītu garneļu
  • 200 g olīveļļas
  • 3 daiviņas ķiploka
  • 1 /2 glāze pussausā baltvīna
  • Pētersīļi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. 100 gramos olīveļļas, sautē kabačus 15 min.
    100 gramos olīveļļas, sautē kabačus 15 min.

    FOTO: Eseni

  2. Dziļā pannā, atlikušajā eļļā apcep pētersīļus un ķiplokus. Pielej pusporciju vīna, lai patvaiko.
    Dziļā pannā, atlikušajā eļļā apcep pētersīļus un ķiplokus. P...

    FOTO: Eseni

  3. Pielej palikušo vīnu un pievieno garneles. Uzliek vāciņu un pasautē vēl 10 min.
    Pielej palikušo vīnu un pievieno garneles. Uzliek vāciņu un...

    FOTO: Eseni

  4. Samaisa visu kopā. Pirms pasniegšanas var uzsildīt.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīvētu ābolu pankūkas

Rīvētu ābolu pankūkas

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas