Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Kabači ar garnelēm

Kabači ar garnelēm

FOTO: Eseni

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 3 jaunie kabači
  • 400 g attīrītu garneļu
  • 200 g olīveļļas
  • 3 daiviņas ķiploka
  • 1 /2 glāze pussausā baltvīna
  • Pētersīļi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. 100 gramos olīveļļas, sautē kabačus 15 min.
    100 gramos olīveļļas, sautē kabačus 15 min.

    FOTO: Eseni

  2. Dziļā pannā, atlikušajā eļļā apcep pētersīļus un ķiplokus. Pielej pusporciju vīna, lai patvaiko.
    Dziļā pannā, atlikušajā eļļā apcep pētersīļus un ķiplokus. P...

    FOTO: Eseni

  3. Pielej palikušo vīnu un pievieno garneles. Uzliek vāciņu un pasautē vēl 10 min.
    Pielej palikušo vīnu un pievieno garneles. Uzliek vāciņu un...

    FOTO: Eseni

  4. Samaisa visu kopā. Pirms pasniegšanas var uzsildīt.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas