Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vakariņas marokāņu gaumē

2005. gada 3. maijs
Foto: Una
Pagatavošana
1 min
1. Burkānus,čili (lēti un ugunīgi,ja ir rēta uz rokas, lieto cimdus,nekādā gadījumā neskarties pie acīm vai pie "cirkšņa",ja ņemas ar plikām rokām), sīpolu un ķiploku sajauc blenderī vai sīki sasmalcina ar nazi.Maisījumu liek uz ieeļļotas pannas,bišku apcep,pamatīgi nokaisa ar ķimenēm (labāk tās saberzt pulverī),tad lēcas un vistas buljonu (proporcijā 1:1,5).Vāku virsū, vāra uz lēnas uguns 20 min, ņem no plīts, nokaisa ar koriandru, pieliek klāt garneles (lobītas) un iepriekš apceptos vistas gabaliņus.Un beigās nedaudz krējuma.
Uz augšu