Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Dzērieni Karstai vasarai

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 120 grami zemeņu
  • 90 gramu aveņu
  • 110 gramu melleņu
  • Ēdamkarote pūder cukura
  • 210 ml dzērveņu sulas
  • Abola šķēlīte viena
  • Laima mizinas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

8 min.
  1. zemenes,avenes,mellenes un pudercukuru sastampa ar stampinu.pievieno dzervenu sulu,rupjo ledu un visu šeikari sajauc.jauc tik ilgi kamer pudercukurs izskusis un ieguvis vienmerigu masu.
  2. glāze ieber rupjo ledu un caur sietinu vai staineri glaze ielej kokteli.
  3. dekore ar tareniti kas izgriests no pabiezas abola skelites un laima mizas spiraliti.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ķirbja krēmzupa ar ingveru

Ķirbja krēmzupa ar ingveru

Dzērieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas