Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
17
Jaunākie Vecākie
s
sidnija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
kā var dabūt sulas želeju?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ilga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
sanāca supergaršīgi, nedaudz papildināju recepti un bezpiedevu jogurtam pievienoju sablenderētas zemenes.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
andris
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
kūka ir vienkārši brīnišķīga pašam jāizvērtē cik daudz un kas ir jāliek
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
kārlis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Bet kā to želantīnu pievienot jogurtam??
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Svetlana
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Super, paldies par recepti, viss sanāca un patiešām elementāri. ;)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
Baiba
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man jautājums par želantīna pievienošanu jogurta masai. Cik esmu mēģinājusi želantīnu pievienot kādai masai sanāk kunkuļos. Kā pareizi jāpievieno želantīns jogurta masai lai nav kunkuļu??? Man nesanāk nekad neviens krēms. :( :( :(
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
e
ely_rolos
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Izmēģināju- bija laba. Vienīgi tiem ,kas agrāk nav taisījuši kūkas un nav pārliecināti par savu māksliniecisko māku attiecībā uz dekorējumu- iesaku sākt dekroēt no ārējās malas un tad jau turpināt centra virzienā... Kas attiecas uz banānu krēmu.. Sākuma iesaku atseviški uzputot saldo krējumu un tad pievienot cukuru +sablenderētos banānus.. (būs gaisīgāks). Un tiem kam mājās nav blendera- banānus var sarīvēt arī uz smalkas rīves... Sanāks tāda putra kā ar blenderi. :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
G
Gatis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
"Kuku var uzglabat ledusskapi, tacu ieteicams ne ilgak kaa 1,5 - 2 dienas. Tas nav tik daudz garsas, bet formas del - kuka var sakt suloties.

p.s. jaa, kuka ir garda un, kas ne mazak svarigi - salidzinosi liesa:)"
Kūka sulojas tikai tādēļ ka kivi ir virsū. Kivi neļauj želatīnam sacietēt un arī kausē želeju.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Sataninsh_18
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies, tagad viss perfekti saprotams :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Sataninsh_18
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Jā paliek neatbildēts jautājums par želatīnu. Želatīnu liek klāt tā vienkārši vai jāuzbriedina un tad liek klāt? Tas būtu noderīgi, lai zinātu cilvēki kas taisa pirmo reizi.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Kika
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kā pievieno to želantīnu tā vienkārši vai jāuzbriedina?
Un kā to dara...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Anna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cik šī torte ir liela diametrā?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Martins Ritins
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
burviga torte ar fantastisku garsu. Kas var but labaks par so?

Martins Ritins-Sefpavars meistars
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Madara
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vai var kūku uzglabāt arī leduskapī? Tā nemainīs savu garšu?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Maija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kādās proporcijās taisīt to sulas želeju?Cik sulu,cik želatīnu?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
kate nītiņa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Izmantotas tika 3 zelantina pacinas: 1. bananu/salda krejuma kartai 2. jugurtam 3. dekorejumam
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Liga Krauze
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kaads daudzums zelatina?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes