Piparu gurķīši

2010. gada 29. jūlijs
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
20 min
1. Etiķi ielej 1 litra burkā saliek garšvielas un zaļumus, sīpolus un ķiplokus.
2. Tad saliek gurķus.
3. Tikmēr uzvāra marinādi un pārlej pāri gurķiem. Liek pasterizēties 10 min. Var likt burkās ar skrūvējamiem vāciņiem. Burciņas var būt dažāda lieluma, tikai proporcionāli jāsamazina lielāku vai mazāku proporciju sastāvdaļām. Burkas nevis karsēju, bet kārtīgi izmazgāju ar sodu un trauku mazgājamo līdzekli.
4. Ja pietrūkts gruķu, pieveinoju sagrieztus nomizotus burkānus! Tie arī garšigi! Šogad izmēģināju tādā pašā veidā kārtot burkānus ar puķukāpostiem. Lai laba uzkoda ziemā!

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu