Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Gaļas pīrāgs

FOTO: Lāsma Klēbaha

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 250 g miltu
  • 1 /2 tējk. cepampulvera
  • 1 /2 tējk. sāls
  • 125 g gabaliņos sakapāta sviesta
  • 1 ola
  • 2 ēdamk. auksts ūdens
  • Pildījumam
  • 350 g gabaliņos sagriezta apcepta cūkgaļas šķiņķa
  • 125 g rīvēts siers
  • 1 mazs sakapāts sīpols
  • 2 ēdamk. rīvmaizes
  • 2 olas
  • 200 g skābā krējuma
  • Sāls
  • Pipari
  • Vēl
  • Rīvmaize pārkaisīšanai
  • 1 ola apziešanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

70 min.
  1. Miltus sakapā kopā ar pārējiem produktiem un žigli samīca gludu mīklu. Liek ledusskapī uz 30 minūtēm.
  2. Pagatavo pildījumu: šķiņķi samaisa ar sieru, sīpoliem un rīvmaizi.Pievieno olas un krējumu, kā arī sāli un piparus.
  3. No 2/3 mīklas izveltnē pamatni. Ieklāj veidnē (diametrs 26cm). Mīklu vairākās vietās sadursta ar dakšiņu un pārkaisa ar rīvmaizi. Iepilda šķiņķa maisījumu. Atlikušo mīklu izveltnē plānā kārtā un uzklāj uz pildījuma. Piespiež maliņas. Ar dakšiņu sadursta vairākās vietās un apziež ar sakultu olu.
  4. Cep cepeškrāsnī 40 minūtes 200° C temperatūrā.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Augusta siera kūka

Augusta siera kūka

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA