Mana picca

5 1

Sastāvdaļas

  • MĪKLAJ
  • 1 /3 glāz. silta piena
  • gr.(1 paciņa) sausā rauga
  • 1 tējk. cukura
  • 100 gr. margarīna
  • 1 ola
  • 1 glāz piena
  • Sāls
  • Milti
  • PICCAI
  • 200 -300 gr.kūpin. gaļas
  • 2 tomāti
  • 200 gr.siera
  • 150 -200 gr.majonēzes
  • 2 olas
  • Garšviela piccai

Pagatavošana

90 min.
  1. 1/3. glāzes silta (ne karsta) piena ieliek raugu un 1 tējk. cukura, samaisa, un - siltā vietā uz 5-10 min.
  2. margarīnu izkausēt, adzesēt. Klāt liek olu , cukuru, glāzi piena. Klāt - raugs+piens, un miltus, tik daudz lai mīkla nelīp pie rokām.
  3. Mīklu liek uz stundu LEDUSSKAPī !!!
  4. Sagriež gaļu, tomātus un pārlaj mīklu.
  5. Samaisīt sarīvīto sieru ar olām, majonēzi un garšvielām, labi jāsamaisa , un aplej piccu.
  6. jācepj 15-20 min.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni