Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Cukini ievārījums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg nelielu cukini
  • MARINĀDEI
  • 300 g ūdens
  • 200 g 10% galda etiķis
  • 240 g cukura
  • Lauru lapa
  • šķipsniņa rīvētu muskatrieksta
  • 1 /2 tējk vesalu balto piparu
  • 1 tējk diļļu sēklu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Cukini nomizo un pārdala uz pusēm. Katru pusīti sagriež 3-6 cm gabaliņos
  2. Uzvāra etiķa marināgi. Cukini gabaliņus nelielās devās liek marinādē un vāra,lidz tie mīksti.
  3. Cukini izceļ ar putu karoti un karto stikla burciņās.
  4. Marinādi turpima vārīt vel apmēram 20min. Verdošo marinādi pārlej cukini. Nekavējoties cieši aizvākot. Ievieto ledusskapī.
  5. Pēc 3-4 nedeļām konservi ir gatavi lietošanai. Maksimalais uzglabāšanas laiks ir 6 mēneši.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kabaču - plūmju kompots

Kabaču - plūmju kompots

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA