Cukini ievārījums

Sastāvdaļas

  • 1 kg nelielu cukini
  • MARINĀDEI
  • 300 g ūdens
  • 200 g 10% galda etiķis
  • 240 g cukura
  • Lauru lapas
  • Šķipsniņa rīvētu muskatrieksta
  • 1 /2 tējk vesalu balto piparu
  • 1 tējk diļļu sēklu

Pagatavošana

120 min.
  1. Cukini nomizo un pārdala uz pusēm. Katru pusīti sagriež 3-6 cm gabaliņos
  2. Uzvāra etiķa marināgi. Cukini gabaliņus nelielās devās liek marinādē un vāra,lidz tie mīksti.
  3. Cukini izceļ ar putu karoti un karto stikla burciņās.
  4. Marinādi turpima vārīt vel apmēram 20min. Verdošo marinādi pārlej cukini. Nekavējoties cieši aizvākot. Ievieto ledusskapī.
  5. Pēc 3-4 nedeļām konservi ir gatavi lietošanai. Maksimalais uzglabāšanas laiks ir 6 mēneši.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi