Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Cukini ievārījums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg nelielu cukini
  • MARINĀDEI
  • 300 g ūdens
  • 200 g 10% galda etiķis
  • 240 g cukura
  • Lauru lapas
  • Šķipsniņa rīvētu muskatrieksta
  • 1 /2 tējk vesalu balto piparu
  • 1 tējk diļļu sēklu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Cukini nomizo un pārdala uz pusēm. Katru pusīti sagriež 3-6 cm gabaliņos
  2. Uzvāra etiķa marināgi. Cukini gabaliņus nelielās devās liek marinādē un vāra,lidz tie mīksti.
  3. Cukini izceļ ar putu karoti un karto stikla burciņās.
  4. Marinādi turpima vārīt vel apmēram 20min. Verdošo marinādi pārlej cukini. Nekavējoties cieši aizvākot. Ievieto ledusskapī.
  5. Pēc 3-4 nedeļām konservi ir gatavi lietošanai. Maksimalais uzglabāšanas laiks ir 6 mēneši.

Konservējumi

Jaunākās receptes