Brouchettes

Sastāvdaļas

  • 6 plūmju tomātiņi, sagriezti 4 daļās
  • 1 /2 krūze saulē kaltētu, eļļā konservētu tomātu (var sasmalcināt)
  • 3 daiviņas ķiploka - saspiestas
  • 1 /4 krūze olīveļļas
  • 2 tējkarotes balzamiko etiķa
  • 1 /4 krūzes svaiga bazilika lapu (var sasmalcināt)
  • 1 /4 tējkarotes sāls
  • 1 /4 tējkarotes maltu melno piparu
  • 1 franču bagete
  • 2 krūzes rīvēta mozzarella siera

Pagatavošana

15 min.
  1. Uzkarsēt cepeškrāsni (apmēram 180 - 200 grādi pēc Celcija).
  2. Piemērota izmēra traukā samaisīt plūmju tomātus, saulē kaltētos tomātus, ķiploku, olīveļļu, etiķi, baziliku, sāli un piparus. Ļaut maisījumam ievilkties apmēram 10 minūtes.
  3. Sagriezt franču bageti pabiezās (1-1,5 cm), ieslīpās šķēlēs, kārtot uz pannas, kurā ieklāts cepamais papīrs. Apcept apmēram 1-2 minūtes, kamēr maize kļūst zeltaini brūna.
  4. Maisījumu uzlikt uz apgrauzdētajām bagetes šķēlītēm, apkaisīt ar mozarella sieru. Cept apmēram 5 minūtes, vai kamēr siers izkusis.
  5. Labu apetīti no Francijas!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi