Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kabači ar maltās gaļas un dārzeņu pildījumu

Kabači ar maltās gaļas un dārzeņu pildījumu

FOTO: Depositphotos

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 mazi kabači
  • 500 g maltās gaļas
  • 2 tomāti
  • 1 paprika
  • 1 - 2 daiviņas ķiploka
  • 1 sīpols
  • Pētersīļi
  • Dilles
  • Sāls – pēc garšas
  • Pipari – pēc garšas
  • Rīvēts siers
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Kabačus pārgriež gareniski uz pusēm un izņem sēklotni. Pārkaisa ar sāli.
  2. Pagatavo pildījumu - malto gaļu sajauc ar sīki sakapātu sīpolu un ķiploku, mazos gabaliņos sagrieztu papriku un tomātu, sasmalcinātiem zaļumiem, garšvielām. To visu nedaudz apcep.
  3. Piepilda kabaču pusītes.
  4. Trauku ar kabačiem liek cepeškrāsnī un cep 200 C 30 -35 min.
  5. Pārkaisa ar sieru un cep vēl ~5 min.
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA