Pīrāgs ar gaļu,sēnēm un zaļumiem

3 1

Sastāvdaļas

8 porcijas
  • 1 pac.saldēta bez rauga kārtainā mīkla
  • 1 kg.maltās gaļas(pēc vēlēšanās liellops vai cūkgaļa)
  • 200 gr.siera
  • 200 gr.saldā krējuma
  • 1 pac.garšvielu gaļai
  • 300 gr svaigu šampiņjonu(var jebkuras sezonas sēnes)
  • 2 sipolgalvas
  • 2 olas
  • Sāls,pipari pēc garšas
  • Zaļumi(var būt gan spināti,pētersīļi,dilles)

Pagatavošana

60 min.
  1. Sajauc saldo krējumu ar olām,pievieno rīvētu sieru.Mērce gatava.
  2. Apcep sīpolus,pievieno gaļu ar garšvielām.
  3. Apcep sēnes,pievieno maltās gaļas pildījumam.
  4. Formā ieklāj kārtaino mīklu ,veidojot augstas maliņas.Liek maltās gaļas pildījumu un aplej ar mērci.Liek cepeškrāsnī,aptuveni uz min.20-30.kamēr brūnas maliņas.Vidējā temp.180gr.

Komentāri

natalija 2013. gada 30. septembris 15:04
man un manai gimenei ljoti iegarshojas shis pirags bet es to taisu ar sviesta miklu!
Liene Z 2010. gada 11. septembris 21:13
Ļoti garšīgi! un vienkārši. ēdot, mēs vēl uzlikām virsū krējumu, prasījās kaut ko tādu.
Deivids Daņilovskis 2010. gada 17. augusts 16:15
Jāsaka gan ka gardi.Galvenais ka viegli pagatavojams,garšīgs un sātīgs,ēdams gan karstā gan aukstā veidā!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni