Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Variācija par ungāru gulašu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Gaļas (liellopu vai cūkas) mīkstums – 500 g
  • Sīpoli, sasmalcināti – 2
  • Ķiploks – 2 daiviņas
  • Tomātu pasta – 1 ēd.kar. vai svaigi tomāti bez miziņas, sagriezti kubiņos – 2
  • Paprikas pulveris – 1 ēd.kar
  • Maltas ķimenes – nepilna tējkar
  • Čilli, sasmalcināts – 1
  • Sāls, pipari – pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

110 min.
  1. Gaļu sagriež 2x2 cm gabaliņos un apcep sakarsētā eļļā. Liek ugunsizturīgā traukā, pievieno garšaugus un garšvielas, pārlej ūdeni tik daudz, lai nosedz gaļas gabaliņus. Traukam uzliek vāku un liek cepeškrāsnī 170C uz 60-90 min.
  2. Pasniedz ar kartupeļiem.
  3. Pēc vēlēšanās gaļai var pievienot gabaliņos sagrieztu papriku un/vai sēnes.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Augusta siera kūka

Augusta siera kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA