Cepumu, zemenu ievarijuma kartojums

Sastāvdaļas

  • 100 g cepumi Selga
  • 3 ed.k. cukura
  • 4 olu dzeltenumi
  • 20 g vanilas cukurs
  • 200 g zemenu ievariums
  • 500 g saldais krejums
  • 30 g saldkrejuma sviests

Pagatavošana

30 min.
  1. Sasmalcinatiem cepumiem pievieo cukuru un 1 ed.k.sviestu. Olu dzeltenumus sapto ar cukuru un vanilas cukur sajauc uzvaritu saldo krejumu.Lai viss sabiezetu, karse udens pelde. Tad leik ledusskapi, lai viss atdziest un sabieze.
  2. Glaze kartam liek zemenu ievarijumu, sasmalcinatos cepumus un vanilas kremu. visu dekore ar svaigam ogam.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi