Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Kamberlendas ievārījums (upeņu un jāņogu iev.)

Kamberlendas ievārījums (upeņu un jāņogu iev.)

FOTO: Dansukker

Šo ievārījumu var pasniegt kopā ar gaļas ēdieniem vai aknu pastēti Kamberlendas mērces vietā. Šai gadījumā ievārījumam jāpievieno arī vīns un sinepes, un kārtīgi jāizmaisa. Šāda mērce būs mazliet biezāka nekā klasiskā Kamberlendas mērce.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 apelsīns
  • 600 g sarkano jāņogu
  • 400 g upeņu
  • 100 ml ūdens
  • 1 kg Dansukker ievārījumu cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Apelsīnu nomizo ar kartupeļu mizojamo nazīti un mizu sagriež ļoti smalkos gabaliņos. Atdala atlikušo baltumu, augli sadala daiviņās.
  2. Katru daiviņu izloba no apvalka un sagriež gabaliņos.
  3. Mizas gabaliņus, sagrieztās daiviņas, ogas un ūdeni liek katlā, nosedz ar vāku, uzvāra un turpina vārīt 10 minūtes. Pievieno cukuru un vēlreiz uzvāra, un pavāra apmēram 2 minūtes. Pilda tīrās, karstās burkās, aizvāko un uzglabā vēsā vietā.
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgais kabaču sacepums

Sātīgais kabaču sacepums

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA