Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cīsiņu sautējums

Ļoti garšo sautējumi un īpaši tādi, kuru sastāvā ir nedaudz saldā krējuma, jo tas piedod papildus piegaršu. Tā kā dažreiz ir neliels slinkums iet uz veikalu, tad sākām mājās skatīties kas ir ledusskapī un piefantazēt. Domu par papriku aizņēmāmies no citas receptes, bet arī šajā tā iekļāvās ļoti harmoniski!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • Sastāvdaļas norādītas uz 4 personām
  • 8 gb. kartupeļi (vidēja izmēra)
  • 1 gb. liela paprika (parasti izvēlos sarkano)
  • 500 g cīsiņu
  • 150-200 g šampinjonu
  • 100 ml saldā krējuma
  • 1-2 glāzes piena (atkarībā no trauka dziļuma)
  • sāls un garšvielas pēc nepieciešamības
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

80 min.
  1. Notīram un uzliekam vārīties kartupeļus, otrā katlā paralēli vāram papriku. Papriku vāram, kamēr tās krāsa paliek nedaudz gaišāka, tieši tamdēļ vienmēr cenšos izvēlēties sarkano papriku, jo tai šo krāsas maiņu vieglāk noteikt. Kamēr viss vārās, sagriežam stikla/māla/dzelzs (atkarībā no tā kāds ir mājās) traukā cīsiņus un šampinjonus. Vēlams griezt vidēja izmēra gabalos, nevis tik mazos kā salātiem. Pēc tam jau atdzesētu papriku notīrīt no ādas un sagriezt nelielos gabalos klāt pie cīsiņiem un šampinjoniem. Tajā pašā traukā sagriezt kartupeļus. Samaisīt, pārliet ar saldo krējumu un pienu tā, lai aptuveni 1 cm no sastāvdaļām būtu virs šķidruma. Pievienot garšvielas un sāli pēc garšas, samaisīt, uzlikt traukam vāku un uz 35-40 minūtēm ielikt cepeškrāsnī 220°C. Pēc pagatavošanas baudīt neatdzesētu! Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Karbonāde alus mīklā

Karbonāde alus mīklā

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA