Svaigie tunča salāti ar paipalu olām

Svaigie tunča salāti ar paipalu olām
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 125 g konservēta tunča eļļā
  • 5 ķiršu tomātiņi
  • 50 g lapu salātu pēc izvēles (var miksiņu)
  • 4 cieti vārītas paipalu olas
  • 1 neliels burkāns
  • Olīveļļa
  • Citrons
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

15 min.
  1. Notīra burkānus un sarīvē.
  2. Burkānu sajauc ar salātu lapām, pievieno olīveļļu un citronu sulu, mazliet sāli un piparus, samaisa.
  3. Ķiršu tomātus pārgriež uz pusēm. Notīra olas un arī tās griež uz pusēm.
  4. Lapas kārto uz šķīvja, virsū liek tomātu pusītes, olu pusīes un tunci. Pirms ēšanas visu var sajaukt kopā, bet var atstāt arī šādi.

    Lai labi garšo!
    Lapas kārto uz šķīvja, virsū liek tomātu pusītes, olu pusīes...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Agnese 2016. gada 10. maijs 20:41
Pēc paskata man nesanāca kā bildē (bildē tādi smuki krāsaini salātiņi izskatās, jo nav majonēze pievienota). Nepievienoju papriku, kaut kā tā neiet kopā ar pārējām sastāvdaļām. Bet visādi citādi - garšīgi... tikai vizuāli nav diezko pievilcīgi.
... 2015. gada 11. janvāris 12:42
Ļoti garšīgi! Es vēl pielieku kaperus un maltus piparus. Papriku gan ne.
ivars 2014. gada 9. marts 19:51
Loti jauks variants priekš stunda, ļoti garšigi un ātri.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi