Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
7
Jaunākie Vecākie
A
Ainars
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Visas garšvielas,sāli,cukuru,3-4 tēj.k.etiķa esenci pildu 3L burkā.Katlā,verdošā ūdenī ieberu gurķus (vienai 3L burkai),kad maina krāsu,ņemu ārā,pildu burkā,pārleju ar ātrvārāmajā "čaiņikā" burbuļojošu, uzvārītu ūdeni (līdz "acīm"),aizvākoju ar metāla vāciņu,burku griežu otrādi un silti apsedzu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ivonna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cukuru lieku mazāk pārleju 1 reizi, atdzesēju un lieku pagrabā.Gurķi ideāli kraukšķīgi stāv līdz nākamajai ražai.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Daina Vasiļjeva
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
es visu daru tāpat bez etiķa,tikai ieskābēju ilgāk(pat plēvīte veidojas virspusē),marinādi nenoleju ,aizvākoju hermētiski burkas un uzglabāju pagrabā.Glabājas pat vairākus gadus. Gurķi kraukšķīgi un ļoti garšīgi.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Pietrūkst tikai tā aukstā pagraba, bet siltā šie "gandrīz "marinētie gurķi lec griestos un pārskābst.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
v
vobla
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
gurķu skābēšanai-viss kā marinēšanai,bez etiķa un uzlej aukstu ūdeni,ar dubulto pl. vāku ciet un tūlīt uz pagrabu!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
d
daina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
shi recepte ir super,jo ta dabiga skabeshanas procesaa,saglabajas kraukskis gurkiem un veseliga kungim,jo zinams,etikis nav labs,un vel laba un auksta pagraba ,tada veida marinejumi,saglabajas labi
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
karmena mangusa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tā ir veca un pārbaudīta recepte,kura darbojas ja burka un satura sastāvdaļas ir tīras, bet šai pašai receptei ir variants,kuru lietoju jau sen. Jo ne visi panes etiķi, kas pats par sevi jau nav veselīgs, tāpēc es gandrīz šādi gurķus nevis marinēju bet gan skābēju, atšķirība ir tikai tā, ka visu operāciju dara tieši tāpat, vien;īgi marinādei neliek etiķi, gurķus pārlej ar karsto marinādi un burku,neaizvākotu tikai pārliktu ar kaut ko noliek siltā vietā(kaut virtuvē uz grīdas vasarā,vai plauktā)uz 2-3 dienām, ilgums atkarīgs no siltuma pakāpes un garšas,kas grib maigākus gurķīšus tur max 3 dienas,kam skābākus var turēt 4, tādējādi parādās nelielas putiņas no skābšanas,tad rīkojas tā pat kā marinēšanas receptē,marinādi nolej,uzvāra,ja ir nedaudz iztvaikojis šķidrums var pieliet kādu pus tasi vārīta ūdens klāt pie marinādes pirms karsē.Šo karsto marinādi pārlej gurķiem, burku tūlīt aizvāko,ietin segā un ļauj nakti stāvēt, otrā dienā atdzisušu var likt pagrabā,vai ledusskapī,var 1 litra b
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konservējumi

Jaunākās receptes