Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Jogurtiņa kūka

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 paciņa Selgas cepumu (garša, kā pašam/ai labāk garšo)
  • 500 ml jogurts (pec izvēles)
  • Ogas (meža zemenes, mellenes, zemenes, upenes, jāņogas utt.)
  • Želantīns - 1 paciņa
  • 100 g šokolāde
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Traukā, kurā velaties gatavot kūku, saberž Selgas cepiņus, kā pamatni.
  2. Nomazgātās ogas ber virsū saberztiem cepumiem.
  3. Uzbriedina želantīnu.
  4. Želantīnam pievieno jogurtu, kārtīgi samaisa.
  5. Jogurta un želantīna masu lej virsū saberztajiem cepumiem un ogām.
  6. Sarīvē šokolādi un parkaisa kūku.
  7. Liek leduskapī uz nakti, lai nekas nejausības pec neiekristu kūkā, parklāj drošības pēc ar pārtikas plēvi.
  8. Kad ir pagājis noteiktais laiks, kūku var ņemt laukā un baudīt.
  9. Pagatvošanas laiks ir 30, neierēķinot to, laiku, kuru kuka pavada leduskapī.
  10. Labu apetīti. ;]
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Augusta siera kūka

Augusta siera kūka

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA