Jogurtiņa kūka

2010. gada 14. jūlijs
Foto: Anete Brūvere
Pagatavošana
30 min
1. Traukā, kurā velaties gatavot kūku, saberž Selgas cepiņus, kā pamatni.
2. Nomazgātās ogas ber virsū saberztiem cepumiem.
3. Uzbriedina želantīnu.
4. Želantīnam pievieno jogurtu, kārtīgi samaisa.
5. Jogurta un želantīna masu lej virsū saberztajiem cepumiem un ogām.
6. Sarīvē šokolādi un parkaisa kūku.
7. Liek leduskapī uz nakti, lai nekas nejausības pec neiekristu kūkā, parklāj drošības pēc ar pārtikas plēvi.
8. Kad ir pagājis noteiktais laiks, kūku var ņemt laukā un baudīt.
9. Pagatvošanas laiks ir 30, neierēķinot to, laiku, kuru kuka pavada leduskapī.
10. Labu apetīti. ;]
Uz augšu