Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Jūras mēle miltu kažokā

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 800 g jūrasmēles bez ādas
  • 300 g svaigu garneļu
  • 100 g sviesta
  • 2 citroni
  • Pētersīļi
  • Milti
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Izloba garneles un samaisa ar sarīvētu citrona miziņu un sakapātiem pētersīļiem. Noskalo un sagriež zivi filejās, tad apviļā miltos. Izkausē 50 g sviesta un tajā apcep zivi no abām pusēm. Pievieno sakapātus pētersīļus un sāli, aplej ar citrona sulu un sautē. Filejas liek uz sasildītiem šķīvjiem. Atlikušo sviestu apcep pannā un aplej filejas. Zivi pasniedz kopā ar garnelēm un kartupeļu biezeni.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Augusta siera kūka

Augusta siera kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA