Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Jūras velšu maltīte afrikāņu gaumē

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g jūras velna
  • 400 g laša filejas
  • 12 tīģergarneles
  • Olīveļļa
  • Sāls
  • Pipari
  • Karija mērcei
  • 500 g saldā krējuma
  • 200 g vistas gaļas buljona
  • 1 sīpols
  • 2 ēdamk. karija
  • 2 ēdamk. kurkuma
  • 2 ēdamk. sviesta
  • 1 ēdamk. mango ievārījuma
  • 1 mango
  • 1 banāns
  • Rīsi
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Nomizo un sakapā sīpolu. Sviestā apcep kariju un kurkumu, pievieno sīpolu, buljonu un krējumu. Vāra 10 min. Mērci izsijā un pieliek mango ievārījumu, pievieno sāli un piparus. Zivis sagriež gabaliņos. Katlā sakarsētā eļļā cep zivi un tīģergarneles, pievieno sāli, piparus un pārlej ar mērci. Uzvāra rīsus. Nomizo, sagriež gabaliņos banānus un mango. Jūras veltes pasniedz ar rīsiem un dekorē ar augļiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgais kabaču sacepums

Sātīgais kabaču sacepums

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA