Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ķīniešu gaumē pagatavota menca tomātu mērcē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g mencas
  • 40 g svaiga ingvera
  • 6 ēdamk. sausā baltvīna
  • 2 ēdamk. cukura
  • 4 tējk. tomātu biezeņa
  • 1 tējk. baltvīna etiķa
  • 1 sarkanā paprika
  • 1 zaļā paprika
  • 5 cm gars purava baltais stublājs
  • 8 ķiploka daiviņas
  • Kukurūzas miltu
  • Sojas mērce
  • Sāls
  • Olīveļļa
  • Ūdens
  • Rīsi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Izvāra rīsus. Zivi sagriež nelielos gabaliņos. Sajauc kopā 2 tējk. kukurūzas miltu, 2 tējk. ūdens, 2 ēdamk. vīna un nedaudz sāls. Iegūtajā šķidrumā iemarinē zivs gabaliņus. Noskalo, nomizo un vienādos gabaliņos sagriež ingveru, papriku, puravu un ķiploku. Samaisa cukuru, vīna etiķi, 4 ēdamk. baltvīna, tomātu biezeni un 2 ēdamk. ūdens. Uzpilina nedaudz sojas mērces un pievieno naža galu kukurūzas miltu. Maisa, izveidojot mērci. Uzkarsētā eļļā apcep zivs gabaliņus un atstāj siltumā. Pannā atsevišķi apcep ķiplokus, ingveru, puravu un papriku. Tad pielej klāt mērci un sautē, līdz paprika ir kraukšķīga. Kā pēdējos pievieno zivs gabaliņus un visu uzsilda.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Augusta siera kūka

Augusta siera kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA