Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Saidas sautējums ar olīvām

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 800 g saidas
  • 250 g caur sietu spiestu tomātu vai 1 ½ ēdamk. tomātu biezeņa, kas izšķīdināta 250 g ūdens
  • 100 g zaļo olīvu
  • 50 g olīveļļas
  • 1 sīpols
  • 1 ēdamk. konservētu kaperu
  • Pētersīļu
  • Baziliks
  • Sāls
  • Svaigi malti melnie pipari
  • Kuskuss
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Zivi sagriež mazos gabaliņos. Sīpolu nomizo, smalki sakapā un katlā uzkarsētā olīveļļā apcep. Nomizo un smalki sakapā ķiploku. Notecina kaperus. Olīvas pārgriež uz pusēm un izņem kauliņu. Samaisa ķiploku, tomātus, kaperus un olīvas. Visu ieber katlā un dažas min. pavāra. Pievieno sāli, piparus, pētersīļus un baziliku. Sautējumā iecilā zivs gabaliņus un iejauc garšaugus. Maisot, sautē ar vāku, līdz tas gatavs. Sautējumu pasniedz ar kuskusu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīta vistas fileja ar sieru un tomātiem

Pildīta vistas fileja ar sieru un tomātiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA