Saidas sautējums ar olīvām

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 800 g saidas
  • 250 g caur sietu spiestu tomātu vai 1 ½ ēdamk. tomātu biezeņa, kas izšķīdināta 250 g ūdens
  • 100 g zaļo olīvu
  • 50 g olīveļļas
  • 1 sīpols
  • 1 ēdamk. konservētu kaperu
  • Pētersīļu
  • Bazilika
  • Sāls
  • Svaigi malti melnie pipari
  • Kuskuss

Pagatavošana

30 min.
  1. Zivi sagriež mazos gabaliņos. Sīpolu nomizo, smalki sakapā un katlā uzkarsētā olīveļļā apcep. Nomizo un smalki sakapā ķiploku. Notecina kaperus. Olīvas pārgriež uz pusēm un izņem kauliņu. Samaisa ķiploku, tomātus, kaperus un olīvas. Visu ieber katlā un dažas min. pavāra. Pievieno sāli, piparus, pētersīļus un baziliku. Sautējumā iecilā zivs gabaliņus un iejauc garšaugus. Maisot, sautē ar vāku, līdz tas gatavs. Sautējumu pasniedz ar kuskusu.

Komentāri

lilla 2011. gada 28. aprīlis 15:48
Garshigi un leeti.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi