Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cepta saida ar zaļo zirnīšu biezeni

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 700 g saidas filejas
  • Rīvmaize
  • Sāls
  • Baltie pipari
  • Sviests vārīti kartupeļi
  • Zaļo zirnīšu biezenim
  • 250 g zaļo zirnīšu
  • 100 g skābā krējuma
  • 100 g parmezāna siera
  • 1 ķiploku daiviņa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Zivs filejas apviļā rīvmaizē, apkaisa ar sāli un pipariem. Pannā uzkarsētā sviestā cep filejas no abām pusēm, līdz tās kļūst zeltaini brūnas. Izvāra zirnīšus, nolej ūdeni un kopā ar ķiploku un krējumu sablenderē. Iegūtajam maisījumam pievieno sarīvētu sieru, un silda, līdz tas ir izkusis. Pievieno piparus un sāli. Zirņu biezeni pasniedz ar zivi un vārītiem kartupeļiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgais kabaču sacepums

Sātīgais kabaču sacepums

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA