Cepta saida ar zaļo zirnīšu biezeni

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 700 g saidas filejas
  • Rīvmaize
  • Sāls
  • Baltie pipari
  • Sviests vārīti kartupeļi
  • Zaļo zirnīšu biezenim
  • 250 g zaļo zirnīšu
  • 100 g skābā krējuma
  • 100 g parmezāna siera
  • 1 ķiploku daiviņa

Pagatavošana

40 min.
  1. Zivs filejas apviļā rīvmaizē, apkaisa ar sāli un pipariem. Pannā uzkarsētā sviestā cep filejas no abām pusēm, līdz tās kļūst zeltaini brūnas. Izvāra zirnīšus, nolej ūdeni un kopā ar ķiploku un krējumu sablenderē. Iegūtajam maisījumam pievieno sarīvētu sieru, un silda, līdz tas ir izkusis. Pievieno piparus un sāli. Zirņu biezeni pasniedz ar zivi un vārītiem kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni