175 g rupji sarīvēta, stipra siera, piem., Čedaras, Latvijas vai Parmas siera
Pagatavošana
60 min.
Sīpolus nomizo un sagriež plānās sloksnītēs. Visātrāk tas izdosies ar virtuves kombainu.
Sagrieztos sīpolus cep katliņā sakarsētās taukvielās, līdz tie kļūst zeltaini.
Pievieno gaļas buljonu un zupu vāra 15-20 min.
Ja vajadzīgs, pievieno sāli un piparus.
Maizi sagriež centimetru biezās šķēlītēs. Šķēlītes liek uz plāts un no abām pusēm apcep cepeškrāsns vidējā daļā 150 grādos. Kad maizītes ir skaisti zeltainas, tās izņem no krāsns. Temperatūru paaugstina līdz 250-275 grādos.
Maizi sagriež kubiņos.
Sakarsē podiņus vai krāsnij piemērotus zupas šķīvjus. Piepilda ar zupu. Pārkaisa ar maizes kubiņiem.
Pāri liek biezu siera kārtu.
Podiņus liek krāsnī un ārā ņem tad, kad siers ir izkusis un ieguvis skaistu krāsu.
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri