Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas fileja ar rīsiem

Vistas fileja ar rīsiem

FOTO: Una Cvetkova

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 200 g vistas filejas
  • 1 sīpols
  • Burciņa Spilvas Ķīnas saldskābās mērces ar ananāsiem
  • 2 paciņas rīsu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagriež vistas fileju nelielos kubiņos, apber ar sāli, pipariem un liek uz pannas cepties. Sagriež sīpolu šķēlēs. Kad gaļa jau sāk apbrūnēt, pieber klāt sīpolu un cep, kamēr paliek brūni. Tad pielej klāt tomātu mērci un 5 min. pasautē.
  2. Paralēli gaļas gatavošanai, liek vārīties rīsus.
  3. Kad viss gatavs, kārto uz šķīvja un pasniedz!
  4. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Karbonāde alus mīklā

Karbonāde alus mīklā

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA