Vistas fileja ar rīsiem

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 200 g vistas filejas
  • 1 sīpols
  • Burciņa Spilvas Ķīnas saldskābās mērces ar ananāsiem
  • 2 paciņas rīsu

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagriež vistas fileju nelielos kubiņos, apber ar sāli, pipariem un liek uz pannas cepties. Sagriež sīpolu šķēlēs. Kad gaļa jau sāk apbrūnēt, pieber klāt sīpolu un cep, kamēr paliek brūni. Tad pielej klāt tomātu mērci un 5 min. pasautē.
  2. Paralēli gaļas gatavošanai, liek vārīties rīsus.
  3. Kad viss gatavs, kārto uz šķīvja un pasniedz!
  4. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

tīna 2014. gada 15. aprīlis 20:19
mmm ņamma
tikai es pieliku piparus un baigi ass sanāca!
bet kopumā ņamma

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi