Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Rīsi ar saldskābo vistas filejas mērci

Rīsi ar saldskābo vistas filejas mērci

FOTO: Shutterstock.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 2 vistas filejas
  • 2 sīpoli
  • 1 burciņa Ķīnas saldskābās mērces ar ananasiem
  • 2 paciņas rīsu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Novāra rīsus, sekojot instrukcija uz iepakojuma. Sagriež vistas fileju kubiņos, liek uz pannas cepties.
  2. Sagriež sīpolu lielos kvadrātos. Kad gaļa jau sāk apbrūnēt, pieber klāt sīpolu un cep, kamēr paliek brūni. Tad pielej klāt mērci un 5 minūtes pasautē.



  3. Kad viss gatavs, liek bļodiņās un pasniedz!

    Labu apetīti!
    Kad viss gatavs, liek bļodiņās un pasniedz!

Labu apetīti!

    FOTO: Shutterstock.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Biezpiena sacepums "Maigoņa brālis" kaloriju skaitītājiem

Biezpiena sacepums "Maigoņa brālis" kaloriju skaitītājiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas