Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Saldējuma groziņi

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 Ola
  • 30 g cukura
  • 30 g milti
  • Saldējums pēc patikas
  • Ogas un augļu gabaliņi
  • Nedaudz šokolādes mērces
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Olu sakuļ ar cukuru un miltiem, izveidojot mīklu krējuma biezumā. Izveido 8 – 10 cm diametrā apļus un klāj labi ietaukotā pannā. Liek sakarsētas krāsnī, vidēja temperatūra cep, līdz apļu maliņas kļūst tumšas, paši apļi – zeltaini brūni. Ar platu nazi vai lāpstiņu apļus pa vienam noņem no pannas un uzklāj uz otrādi apgrieztas tases vai glāzes, apļu maliņas nospiež uz leju. Jārīkojas veikli, lai cepumi nesacietē. Atdzisušos groziņos liek saldējumu, pārkaisa ar ogām un augļu gabaliņiem, pārtecina ar šokolādes mērci.
  2. Lai labi garšo!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA