Saldējuma groziņi

Sastāvdaļas

  • 1 Ola
  • 30 g cukura
  • 30 g milti
  • Saldējums pēc patikas
  • Ogas un augļu gabaliņi
  • Nedaudz šokolādes mērces

Pagatavošana

20 min.
  1. Olu sakuļ ar cukuru un miltiem, izveidojot mīklu krējuma biezumā. Izveido 8 – 10 cm diametrā apļus un klāj labi ietaukotā pannā. Liek sakarsētas krāsnī, vidēja temperatūra cep, līdz apļu maliņas kļūst tumšas, paši apļi – zeltaini brūni. Ar platu nazi vai lāpstiņu apļus pa vienam noņem no pannas un uzklāj uz otrādi apgrieztas tases vai glāzes, apļu maliņas nospiež uz leju. Jārīkojas veikli, lai cepumi nesacietē. Atdzisušos groziņos liek saldējumu, pārkaisa ar ogām un augļu gabaliņiem, pārtecina ar šokolādes mērci.
  2. Lai labi garšo!

Komentāri

baiba 2013. gada 2. jūlijs 19:25
Tiešām labi garšo!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi