Šokolādes drupačkūka ar biezpienu

3 1

Sastāvdaļas

  • 150 g sviesta
  • 80 g cukura mīklai + 150 g pildījumam
  • 400 g miltu
  • 40 g kakao
  • 2 tējkarotes cepampulvera
  • 700 g biezpiena
  • 4 olas
  • 2 ēdamkarotes kartupeļu cietes
  • Paciņa vaniļas cukura
  • 4 āboli

Pagatavošana

60 min.
  1. Aukstu sviestu sastrādā kopā ar miltiem, cepampulveri, kakao pulveri un cukuru. Jāsanāk «smiltīm» - birstošai drupaču masai.
  2. Biezpienu ar vaniļas cukuru, olām, kartupeļu cieti un cukuru sastrādā viendabīgā masā, ja nepieciešams, biezpienu izberž caur sietu.
  3. Ābolus mizo un sagriež daiviņās.
  4. Pusi no drupaču mīklas iekaisa ar sviestu ieziestā formā, tad virsū liek pusi no biezpiena. Uz biezpienu saliek ābolu šķēlītes, atkal biezpienu virsū, tad pārējās drupačas.
  5. Kūku cep 60 minūtes 200 grādos. Izceptu kūku atdzesē, tad pasniedz. Lai labi garšo!

Komentāri

J.S 2010. gada 5. jūlijs 14:33
Ja bet nav obligati jaliek klat aboli es so recepti lietoju jau 10 reizi un tomer pats labakais sanok no zavetiem augliem un ja tu per visu veikala tad si tev izmaksas ap 6Ls biezpiens pats dargakais.
Arnita 2010. gada 4. jūlijs 22:59
Nu bezgala garda kūciņa :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize