Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Šokolādes drupačkūka ar biezpienu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 150 g sviesta
  • 80 g cukura mīklai + 150 g pildījumam
  • 400 g miltu
  • 40 g kakao
  • 2 tējkarotes cepampulvera
  • 700 g biezpiena
  • 4 olas
  • 2 ēdamkarotes kartupeļu cietes
  • Paciņa vaniļas cukura
  • 4 āboli
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Aukstu sviestu sastrādā kopā ar miltiem, cepampulveri, kakao pulveri un cukuru. Jāsanāk «smiltīm» - birstošai drupaču masai.
  2. Biezpienu ar vaniļas cukuru, olām, kartupeļu cieti un cukuru sastrādā viendabīgā masā, ja nepieciešams, biezpienu izberž caur sietu.
  3. Ābolus mizo un sagriež daiviņās.
  4. Pusi no drupaču mīklas iekaisa ar sviestu ieziestā formā, tad virsū liek pusi no biezpiena. Uz biezpienu saliek ābolu šķēlītes, atkal biezpienu virsū, tad pārējās drupačas.
  5. Kūku cep 60 minūtes 200 grādos. Izceptu kūku atdzesē, tad pasniedz. Lai labi garšo!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA