Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ebites sacepums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 -4 tomāti
  • 2 -3 vidēja lieluma sīpoli
  • 500 g liellopu maltā gaļa
  • 200 g Čedaras siers
  • 100 g majonēze
  • Sāls
  • Gaļas kopējā garšviela
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Tomātus un sīpolus sagriež ripiņās. Sieru sarīvē.
  2. Ietauko stikla trauku.
  3. Traukā kārtās liek sīpolus,tomātus un malto gaļu.Katru maltās gaļas kārtu pārkaisa ar sāli un gaļas kopējo garšvielu.Visu atkārto,kamēr trauks gandrīz pilns.Kārtojumu pārsmērē ar majonēzi un pārkaisa ar rīvētu sieru.
  4. Traukam uzliek vāku un cep cepeškrāsnī 200 grādos uz 60 minūtes.
  5. Pasniedz ar rīsiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ekonomiskās kotletes

Ekonomiskās kotletes

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas