Ebites sacepums

Sastāvdaļas

  • 3 -4 tomāti
  • 2 -3 vidēja lieluma sīpoli
  • 500 g liellopu maltā gaļa
  • 200 g Čedaras siers
  • 100 g majonēze
  • Sāls
  • Gaļas kopējā garšviela

Pagatavošana

1 min.
  1. Tomātus un sīpolus sagriež ripiņās. Sieru sarīvē.
  2. Ietauko stikla trauku.
  3. Traukā kārtās liek sīpolus,tomātus un malto gaļu.Katru maltās gaļas kārtu pārkaisa ar sāli un gaļas kopējo garšvielu.Visu atkārto,kamēr trauks gandrīz pilns.Kārtojumu pārsmērē ar majonēzi un pārkaisa ar rīvētu sieru.
  4. Traukam uzliek vāku un cep cepeškrāsnī 200 grādos uz 60 minūtes.
  5. Pasniedz ar rīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi