Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ēdamgliemenes tomātu mērcē

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 kg gliemeņu
  • 4 ķiploku daiviņas
  • 2 sīpoli
  • 2 lauru lapas
  • 2 svaigas čili pākstis
  • 1 puravs
  • 1 selerija
  • 6 ēdamk. olīveļļas
  • 1 zariņš rozmarīna
  • 1 zariņš timiāna
  • ½ l sausā baltvīna
  • Tomāti
  • Maltie pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Ēdamgliemenes 15 min. tur aukstā ūdenī. Nomizo un sagriež puravus, ķiplokus ripiņās. Uzkarsētā olīveļļā izsutina dārzeņus, pievieno čili pākstis, zaļumus un sīki sagrieztus tomātus bez mizas, visu vāra 10 min. Pielej vīnu, pievieno sāli, piparus un ēdamgliemenes, vāra 7 min. Ēdamgliemenes un mērci pasniedz ar maizi.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sarkanā kefīra aukstā zupa

Sarkanā kefīra aukstā zupa

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas