Gardās ēdamgliemenes

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 /5 kg ēdamgliemeņu
  • 2 šalotes sīpoli
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 2 sīpoli
  • 2 tomāti
  • 1 burkāns
  • 1 selerijas sakne
  • 1 ēdamk. sviesta
  • ¼ l baltvīna
  • 125 ml saldā krējuma
  • Pētersīļi
  • Malti melnie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

25 min.
  1. Nomazgā ēdamgliemenes un nogriež bārdiņas. Sakapā pētersīļus un šalotes, saspiež ķiploku daiviņas, sagriež sīpolus gredzenos, burkānu un selerijas sakni – salmiņos. Nomazgā tomātus karstā ūdenī, novelk miziņu, sagriež kubiņos. Visus dārzeņus sautē 5 min., pēc tam pievieno gliemenes, baltvīnu un vāra 9 min. Tad pārlej ar krējumu, pievieno garšvielas un vāra 2 min. Gliemenes pasniedz ar graudu maizi un pārkaisītiem pētersīļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi