Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Borščs ar ēdamgliemeņu gaļu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 180 g ēdamgliemeņu gaļas
  • 200 g svaigie kāposti
  • 3 bietes
  • 2 burkāni
  • 2 sīpoli
  • 2 kartupeļi
  • 2 ēdamk. tomātu pasta
  • 2 ēdamk. sviests
  • Pētersīļi
  • Dilles
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Ēdamgliemeņu gaļu atkausē un apcep kopā ar sagrieztiem sīpoliem. Notīra un nomazgā bietes, burkānus, kartupeļus, pētersīļus un sīpolus, visu sagriež un liek katlā, Tad pievieno tomātu pastu, kausētu sviestu, nedaudz ūdeni un to visu sautē. Aptuveni pēc 20 min. pievieno sagrieztus kāpostus un sagatavotu ēdamgliemeņu gaļu, sāli, pētersīļa zaļumus, dilles un nedaudz pasautē.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Aukstā tomātu zupa ar kefīru

Aukstā tomātu zupa ar kefīru

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas