Izkausē sviestu, tam pievieno spinātus un sautē, līdz iztvaiko šķidrums. Tad pievieno sīpolus, pētersīļus, šķiņķi un turpina sautēt 2 min. Pēc tam iemaisa rīvmaizi un skābu krējumu, pievieno sāli un garšvielas. Ar šo maisījumu piepilda vaļējās austeres, kas ieliktas formā ar jūras sāli, cep 8 min.
Sastāvdaļas
24 svaigas, atvērtas austeres
1 kg jūras sāls
150 g spinātu
30 g dūmota šķiņķa
30 g sviesta
2 sīpoli
4 ēdamk. skāba krējuma
1 šķipsna anīsa pulvera
Pētersīļi
Rīvmaize
Kajennas pipari
Pipari
Sāls
-->
Pagatavošana
15 min.15 min.
Izkausē sviestu, tam pievieno spinātus un sautē, līdz iztvaiko šķidrums. Tad pievieno sīpolus, pētersīļus, šķiņķi un turpina sautēt 2 min. Pēc tam iemaisa rīvmaizi un skābu krējumu, pievieno sāli un garšvielas. Ar šo maisījumu piepilda vaļējās austeres, kas ieliktas formā ar jūras sāli, cep 8 min.
Komentāri
Pievienot komentāru
Jaunumi
Jānis Blūms: neatbalstu diētas, ne arī vegānu uzturu. Jāēd sabalansēti, pārspīlēt nevajag
Vēl nebijis burziņš Centrāltirgū - jaunatvērtais Gastro Tirgus! Skaidrojam, cik kas maksā
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri