Cepti astoņkāji

Sastāvdaļas

  • 1 kg astoņkāju
  • 1 citrons
  • 2 daiviņas ķiploku
  • 1 gl. sarkanvīna
  • 2 ēdamk. aromatizētā estragona
  • 2 ēdamk. sojas mērces
  • Etiķis
  • Pētersīļi

Pagatavošana

35 min.
  1. Astoņkājus nomazgā, pa virsu izdarot iegriezumus, restes veidā. Sajauc vīnu, etiķi, sīki sagrieztu ķiploku un sojas mērci. Ar sagatavoto marinādi aplej astoņkājus un tur aukstumā 4 h. Astoņkājus cep uz grila 5 - 7 min., aplejot ar marinādi. Pasniedz karstus ar citrona daiviņām un sasmalcinātiem pētersīļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi