Sviestā cepts zandarts

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 4 zandarta filejas
  • 500 g nelobītu garneļu
  • 300 g svaigu šampinjonu
  • 3 ēdamk. sviesta
  • 1 ēdamk. sviesta
  • 2 ķiploka daiviņas
  • Pipari
  • Sāls
  • Fritēšanai
  • 1 ola
  • 2 ēdamk. rīvmaizes
  • 1 tējk. sāls
  • ¼ tējk. piparu

Pagatavošana

60 min.
  1. Filejas ātri noskalo. Nosusina saimniecības papīrā. Vispirms apviļā sakultā olā, pēc tam ar sāli un pipariem sajauktā rīvmaizē. Zivi cep sakarsētā sviestā no katras puses apmēram 5 min. Iesakām cept uz vidējas uguns, lai nepiedegtu rīvmaize. Šampinjonus noskalo un sagriež šķēlītēs. Konservētas sēnes labi notecina. Pannā ieliek vēl nedaudz sviesta un apcep sēnes. Kad no sēnēm ir iztvaikojis viss liekas šķidrums, pievieno izspiestu ķiploku, piparus un sāli. Visbeidzot pievieno nolobītas garneles. Zandartu pasniedz ar sēņu un garneļu piedevu, salātiem un vārītiem kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi