Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sviestā cepts zandarts

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 zandarta filejas
  • 500 g nelobītu garneļu
  • 300 g svaigu šampinjonu
  • 3 ēdamk. sviesta
  • 1 ēdamk. sviesta
  • 2 ķiploka daiviņas
  • Pipari
  • Sāls
  • Fritēšanai
  • 1 ola
  • 2 ēdamk. rīvmaizes
  • 1 tējk. sāls
  • ¼ tējk. piparu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Filejas ātri noskalo. Nosusina saimniecības papīrā. Vispirms apviļā sakultā olā, pēc tam ar sāli un pipariem sajauktā rīvmaizē. Zivi cep sakarsētā sviestā no katras puses apmēram 5 min. Iesakām cept uz vidējas uguns, lai nepiedegtu rīvmaize. Šampinjonus noskalo un sagriež šķēlītēs. Konservētas sēnes labi notecina. Pannā ieliek vēl nedaudz sviesta un apcep sēnes. Kad no sēnēm ir iztvaikojis viss liekas šķidrums, pievieno izspiestu ķiploku, piparus un sāli. Visbeidzot pievieno nolobītas garneles. Zandartu pasniedz ar sēņu un garneļu piedevu, salātiem un vārītiem kartupeļiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Plūmju un šokolādes kūka

Plūmju un šokolādes kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas