Balti vista ar koriandru un kartupeliem

4 1

Sastāvdaļas

  • 150 ml biojogurta
  • 25 gr maltu mandelu
  • 5 tejk.malta koriandra
  • ½ tejk cilli pulvera
  • 1 ed.kar.garam masala pulvera("dazadas garsvielas", indiesu valoda)
  • 1 ed.kar.kokosrieksta piena
  • 1 tejk.sasmalcinata kiploka
  • 1 tejk.sasmalcinata svaiga ingvera
  • 2 ed.kar.svaiaga, sasmalcinata koriandra
  • 1 sarkanais cilli,bez seklinam, sasmalcinats
  • 225 gr kuicinos sagrieztas vistas filejas
  • 1 ed.kar.ellas
  • 2 videja lieluma sipoli, sagriezti skelites
  • 3 zala kardamona pakstites
  • 2 -3 cm gars kanela zarins
  • 2 kreicnaglinas
  • Kartupeliem
  • 1 ed.kar.ellas
  • 15 mazi skelites sagriezti kartupeli
  • ¼ tejk.kumina seklinas
  • 1 ed.kar.svaigi sasmalcinata koriandra

Pagatavošana

45 min.
  1. Trauka samaisam kopa jogurtu, mandeles, koriandra pulveri,cilli pulveri, garam masalu, kokosrieksta pienu, kiploku,ingveru,pusi no svaiga koriandra un pusi no sarkana cilli.
  2. Pievienojam vistas gabalinus un ieliekam ledusskapi fiksi marineties uz 5 min.(ja ir vairak laika, tad ½ stundas)
  3. Sakam gatavot kartupelus - uzsildam dzila panna ellu, pievienojam skelites sagrieztos kartupelus un kumina seklinas un svaigo koriandru un fiksi apcepam 2-3 minutes.
  4. Tad uzsildam cepeskrasni lidz 180C un kartupelus parvietojam cepeskrasni cepama panna un cepam kadas 30 minutes, lidz tie izcepusies.
  5. Kamer kartupeli cepeskrasni, dzila panna uzkarsejam ellu, pievienojam sipolus, kardamonu, kaneli un kreicnaglinas un cepam 1,½ minutes.
  6. Tad pievienojam sipoliem vistas gabalinus ar visu marinadi un cepam visu kopa, regulari apmaisot, 5-7 minutes. Tad samazinam karstumu un cepam vel 5 minutes, jeb lidz vistas gabalini ir izcepusies. Tad pievienojam cepeskrasni ceptos kartupelus un parkaisam ar svaigu koriandru.
  7. Lai labi sanak!
  8. PS.Garso ljoti labi ar aukstu gaiso alu.

Komentāri

Kirikuapa 2011. gada 26. marts 16:15
Paldies autoram par so recepti!!!
iesaku ari http://serkocini.blogspot.com/

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni