Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Balti vista ar koriandru un kartupeliem

2005. gada 3. maijs
Foto: Anita Vogelius
Pagatavošana
45 min
1. Trauka samaisam kopa jogurtu, mandeles, koriandra pulveri,cilli pulveri, garam masalu, kokosrieksta pienu, kiploku,ingveru,pusi no svaiga koriandra un pusi no sarkana cilli.
2. Pievienojam vistas gabalinus un ieliekam ledusskapi fiksi marineties uz 5 min.(ja ir vairak laika, tad ½ stundas)
3. Sakam gatavot kartupelus - uzsildam dzila panna ellu, pievienojam skelites sagrieztos kartupelus un kumina seklinas un svaigo koriandru un fiksi apcepam 2-3 minutes.
4. Tad uzsildam cepeskrasni lidz 180C un kartupelus parvietojam cepeskrasni cepama panna un cepam kadas 30 minutes, lidz tie izcepusies.
5. Kamer kartupeli cepeskrasni, dzila panna uzkarsejam ellu, pievienojam sipolus, kardamonu, kaneli un kreicnaglinas un cepam 1,½ minutes.
6. Tad pievienojam sipoliem vistas gabalinus ar visu marinadi un cepam visu kopa, regulari apmaisot, 5-7 minutes. Tad samazinam karstumu un cepam vel 5 minutes, jeb lidz vistas gabalini ir izcepusies. Tad pievienojam cepeskrasni ceptos kartupelus un parkaisam ar svaigu koriandru.
7. Lai labi sanak!
8. PS.Garso ljoti labi ar aukstu gaiso alu.
Uz augšu