Grilēts zandarts ar sinepju sviestu

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 kg zandarta
  • 1 sarkanais sīpols
  • 75 g sviesta
  • 3 ēdamk. pētersīļu
  • 1 ½ ēdamk. sinepju sēklu
  • Marinādei
  • 1 sarkanais sīpols
  • 3 ēdamk. eļļas
  • 3 ēdamk. svaigas citrona sulas
  • 1 -2 tējk. saberztu sinepju sēklu
  • 2 tējk. sāls
  • ¼ tējk. kajennas piparu

Pagatavošana

90 min.
  1. Zandartu iztīra un noskalo. Samaisa visas marinādes sastāvdaļas. Aplej fileju ar marinādi un ļauj 1 h vēsumā ievilkties. Zivi grilē no abām pusēm. Sviestu samaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem un saberztām sinepju sēklām. Izveido sviesta bumbiņas. Grilētās zandarta filejas pasniedz ar sinepju sviestu. Kā lieliska piedeva ir vārīti kartupeļi un salātu lapas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi