Vārīts zandarts

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 250 g zandarts
  • 1 burkāns
  • 1 sīpols
  • 1 citrons
  • Zivs garšvielas
  • Pētersīļi
  • Sāls

Pagatavošana

30 min.
  1. Notīra zivi, pārlej ar ūdeni, pievieno pētersīļus, burkānus, sīpolus, zivs garšvielas, sāli un vāra, līdz gatavs. Traukā kārto zivi, pārliekot ar citrona šķēlītēm un sasmalcinātiem pētersīļiem. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un svaigiem dārzeņu salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi