Zobenzivs kalabrijas stilā

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 570 g zobenzivs
  • 500 g cūku pupu, 3
  • 55 ml sausa baltvīna
  • 1 sīpols
  • 1 citrons
  • 3 ēdamk. olīveļļas
  • 1 tējk. miltu, pētersīļi
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

40 min.
  1. Zobenzivi sagriež gabalos. Izmērcē cūku pupas. Samaisa kopā 2 ēdamk. olīveļļas, citrona sulu, sāli un piparus. Maisījumam pievieno zivi, izmaisa un marinē 15 min. Atlikušajā olīveļļā apcep sasmalcinātu sīpolu, tad pievieno zivi un apcep no abām pusēm. Zivs gabalus izņem no katla. Katlā iemaisa miltus un maisot apcep līdz tie ir gaiši brūni. Pakāpeniski pievieno baltvīnu, tad zivi, cūku pupas un svaigi sakapātus pētersīļus. Uzliek vāku un sautē, līdz zivi var viegli sadalīt ar dakšiņu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi