Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Zobenzivs kalabrijas stilā

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 570 g zobenzivs
  • 500 g cūku pupu, 3
  • 55 ml sausa baltvīna
  • 1 sīpols
  • 1 citrons
  • 3 ēdamk. olīveļļas
  • 1 tējk. miltu, pētersīļi
  • Pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Zobenzivi sagriež gabalos. Izmērcē cūku pupas. Samaisa kopā 2 ēdamk. olīveļļas, citrona sulu, sāli un piparus. Maisījumam pievieno zivi, izmaisa un marinē 15 min. Atlikušajā olīveļļā apcep sasmalcinātu sīpolu, tad pievieno zivi un apcep no abām pusēm. Zivs gabalus izņem no katla. Katlā iemaisa miltus un maisot apcep līdz tie ir gaiši brūni. Pakāpeniski pievieno baltvīnu, tad zivi, cūku pupas un svaigi sakapātus pētersīļus. Uzliek vāku un sautē, līdz zivi var viegli sadalīt ar dakšiņu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas