Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Grilēta zobenzivs ar rozmarīnu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 450 g zobenzivs steika
  • 120 ml baltvīna
  • 15 ml olīveļļas
  • 5 ķiploka daiviņas
  • 1 citrons
  • 1 tējk. rozmarīna
  • Veseli melnie pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

80 min.
  1. Zivi ierīvē ar sāli, pipariem un liek cepam traukā. Zivi pārlej ar kopā samaisītu vīnu, sakapātu ķiploku un sasmalcinātu rozmarīnu. Zivi pagroza, lai tā aplīp ar garšvielām. Traukam uzliek foliju un tur aukstumā 1 h. Sakarsētā grilā cep zivi no abām pusēm, ik pa laikam pārlejot to ar marinādi. Zivs gatava, kad viegli sadalāma ar dakšiņu. Atsevišķi samaisa citrona sulu, olīveļļu un pāri palikušo rozmarīnu. Zobenzivi pasniedz aplietu ar citrona sulu un citrona šķēlīti.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tomāti ar sīpoliem želejā

Tomāti ar sīpoliem želejā

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas