Grilēta zobenzivs ar rozmarīnu

Sastāvdaļas

  • 450 g zobenzivs steika
  • 120 ml baltvīna
  • 15 ml olīveļļas
  • 5 ķiploka daiviņas
  • 1 citrons
  • 1 tējk. rozmarīna
  • Veseli melnie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

80 min.
  1. Zivi ierīvē ar sāli, pipariem un liek cepam traukā. Zivi pārlej ar kopā samaisītu vīnu, sakapātu ķiploku un sasmalcinātu rozmarīnu. Zivi pagroza, lai tā aplīp ar garšvielām. Traukam uzliek foliju un tur aukstumā 1 h. Sakarsētā grilā cep zivi no abām pusēm, ik pa laikam pārlejot to ar marinādi. Zivs gatava, kad viegli sadalāma ar dakšiņu. Atsevišķi samaisa citrona sulu, olīveļļu un pāri palikušo rozmarīnu. Zobenzivi pasniedz aplietu ar citrona sulu un citrona šķēlīti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi