Tradicionālie franču salāti ar tunzivi

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 70 g tunzivs
  • 50 g salātlapu
  • 25 g pākšu pupiņu
  • 4 kokteiļtomāti
  • 4 melnās olīvas
  • 2 kartupeļi
  • 2 olas
  • Mērcei
  • 1 daiviņa ķiploku
  • 2 ēdamk. olīveļļas
  • 1 ēdamk. balzamiko etiķa
  • 1 tējk. sinepju
  • Baziliks
  • Pētersīļi
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

30 min.
  1. Notīra un saspiež ķiploku. Pievieno pārējās mērces sastāvdaļas un samaisa. Atkausē, un grilē tunci, pievienojot sāli un piparus. Izvāra olas un kartupeļus, Saplucina salātu lapas, pievieno olīvas, zaļās pākšu pupiņas, sagrieztas kartupeļu ripiņas un tomātu daiviņas. Visu sajauc ar pagatavoto mērci. Salātus liek uz šķīvja un apkārt izkārto olu daiviņas. Salātiem virsū liek grilēta tunča gabaliņus un zaļumus, vēl nedaudz pārlej ar mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi