Sviesta zivs kūpinātā bekona gredzenā

Sastāvdaļas

  • 600 g sviesta zivs filejas
  • 240 g auksti kūpināta bekona
  • 300 g nūdeļu
  • 50 g fenheļa
  • 20 g sausā baltvīna
  • 10 g sviesta
  • 2 tomāti
  • 1 citrons
  • Svaigs koriandrs

Pagatavošana

25 min.
  1. Zivs fileju atdala no ādas, sagriež gabalos, ierīvē ar sāli un apslacina ar citrona sulu. Tad ietin bekona šķēlēs. Cep 15–20 min., 180°C. Nūdeles novāra, nokāš un iemaisa sviestu. Tomātus nomizo, sagriež kubiņos un kopā ar fenheli apcep uz pannas. Pievieno baltvīnu un karsē, līdz mērce sabiezē. Pasniedz zivi un nūdeles pārlietu ar mērci un dekorētu ar svaigu koriandru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi