Grūbu un kūpinātas sviesta zivs salāti

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 160 g sviesta zivs
  • 500 g vārītu grūbu
  • 60 g kaperu
  • 60 g dabīgo melno vai zaļo olīvu ar kauliņiem
  • 4 tējk. baltvīna etiķa
  • 4 ēdamk. olīveļļas
  • ¼ tējk. Vusteras (Worcester) mērces
  • Sarīvēta citrona miza
  • Piparmētru lapiņas

Pagatavošana

20 min.
  1. Grūbas izmērcē, noskalo un izvāra. Izņem olīvām kauliņus. Traukā sajauc grūbas ar kaperiem, olīvām, gabaliņos sagrieztu zivi, sarīvētām citrona mizām, olīveļļu, baltvīna etiķi, Vusteras mērci un smalki sakapātām piparmētrām. Visu samaisa un pasniedz.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi