Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vīnogulāju lapās grilētas skumbrijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 skumbrijas
  • 100 g marinētu vīnogu lapu
  • 4 rozmarīna zariņi
  • 4 lauru lapas
  • 1 citrons
  • Maltie pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Skumbrijas iztīra, noskalo, nosusina un katrā pusē izdara 2 iegriezumus. Tad ierīvē no abām pusēm ar sāli un pipariem. Katras zivs vēdera dobumā liek rozmarīna zariņu, lauru lapu un sagrieztu citrona šķēli. Vīnoga lapas noskalo aukstā ūdenī un ļauj nožūt. Lapas sadala 4 kaudzītēs, tad ietin katru skumbriju aptinot ar diegu. Zivis cep no abām pusēm 7 min, 220°C, neapdedzinot vīnoga lapas. Pēc tam izņem diegus.
  2. Pagatavo vinegreta mērci - uzkarsētā olīveļļā, pievieno 3-4 ēdamk. citrona sulas, sāli, piparus, cukuru, zaļumus – pētersīļus, dilles, baziliku, citronmelisu un timiānu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas gaļas kotletes saldajā krējumā

Vistas gaļas kotletes saldajā krējumā

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas