Cepta siļķe ar brūkleņu ievārījumu

Sastāvdaļas

  • 200 g siļķu filejas
  • 100 g sīpolu
  • 50 g brūkleņu ievārījuma
  • 50 g biezpiena
  • 50 g bekona
  • 3 kartupeļi
  • 1 laims
  • 1 citrons
  • Rīvmaize

Pagatavošana

30 min.
  1. Siļķi apviļā rīvmaizē un cep. Blakus apcep sīpolu gredzenus. Kartupeļus tin bekona šķēlēs un cep cepeškrāsnī, līdz tie gatavi. Uz šķīvja kārto siļķi, virsū liek apceptos sīpolus. Laimu griež uz pusēm un pilda ar brūkleņu ievārījumu. Biezpienu liek blakus siļķei kopā ar kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi